Adolfs väg 1B

Boende Stuga / Lägenhet

Perfekt skidåkarlägenhet med gångavstånd till skidbackar och längdskidspår. Suterrängvåning med 4 bäddar och bäddsoffa, kombinerat kök och vardagsrum, badrum med bastu.

Beskrivning

Trevlig lägenhet på 45 kvm i området Kungsbacken. Lägenheten har 2 sovrum, båda med varsin våningssäng men den ena har en bredare underslaf (120 cm). Badrum med dusch, wc och bastu. Kök och vardagsrum i öppen planlösning där köket är utrustat med spis med ugn, samt kyl och frys. Matbord med plats för minst 5 personer. Vardagsrumsdelen är utrustad med stor hörnsoffa/bäddsoffa och TV. Utgång till stor och härlig altan i solläge. Uppfällbar barnsäng i ett sovrum och en barnstol finns. Wi-Fi, torkskåp i hallen och skidbod strax utanför entrédörren.

En kort promenad från boendet finns en ski-street som tar dig ner till Centrumhuset och Centrumliften.

Åldersgräns: 25 år.
Parkering för 2 bilar, en med motorvärmarstolpe.
Husdjur: Nej
Wifi: Ja

Innan ankomst kommer vi kontakta er via mejl där ni blir tilldelad en kod som gäller för uthämtning av nyckel från ert nyckelskåp. Nyckelskåpet finns monterat vid lägenhetens entrédörr.

Vid avresa ska gästen ha lämnat boendet städat och klart senast kl 11. Avsyning sker efter avresa och ej godkänd städning eller skador faktureras med som lägst 2500 SEK.