Carls väg 1L

Boende Stuga / Lägenhet

Trevlig lägenhet med 5 bäddar, ski-in/out, och vacker utsikt mot fjällen. Fullt utrustat för självhushållning och belägen strax nedanför Högfjällshotellet. Gångavstånd till längdskidspår, affärer och restauranger. Perfekt för skidåkaren!

Beskrivning

Välplanerad lägenhet med det mesta man behöver för en trevlig vistelse nära skidbackarna. Stort allrum med kök, soffhörna med soffa, TV och matplats för minst 6 personer. Köket har ordentlig spis med ugn och kyl/frys. Två sovrum, det ena med en våningssäng med dubbelsäng som nedre slaf (160 cm), och det andra sovrummet har en våningssäng. Badrum med wc, dusch, tvättmaskin och bastu. I hallen finns torkskåp. Balkong med bästa solläge och vacker fjällutsikt!

Lägenheten ligger bredvid centrumliftens skidbackar och en ski-street så du kan lätt åka skidor till och från lägenheten.

Åldersgräns: 25 år.
Parkering för 1 bil, motorvärmarstolpe.
Husdjur ej tillåtet.
Wifi: Nej

Innan ankomst kommer vi kontakta er via mejl där ni blir tilldelad en kod som gäller för uthämtning av nyckel från ert nyckelskåp. Nyckelskåpet finns monterat vid lägenhetens entrédörr.

Vid avresa ska gästen ha lämnat boendet städat och klart senast kl 11. Avsyning sker efter avresa och ej godkänd städning eller skador faktureras med som lägst 2500 SEK.