Carls väg 3G

Boende Stuga / Lägenhet

Fräsch och funktionell lägenhet med 6 bäddar, ski-in/out, och vacker utsikt mot fjällen. Fullt utrustad för självhushållning och belägen strax nedanför Högfjällshotellet. Gångavstånd till längdskidspår, affärer och restauranger. Perfekt för skidåkaren!

Beskrivning

Välplanerad lägenhet i övre plan med det mesta man behöver för en trevlig vistelse nära skidbackarna. Stort allrum med kök, soffa, TV och matplats för 6 personer. Köket har ordentlig spis med ugn, diskmaskin, mikro, kaffebryggare och kyl/frys. Två sovrum, det ena med en våningssäng och det andra med en dubbelsäng och två barnöverslafar. Badrum med wc, torkskåp och dusch. Balkong med bästa solläge och vacker fjällutsikt!

Lägenheten ligger bredvid centrumliftens skidbackar och en ski-street så du kan lätt åka skidor till och från lägenheten.

Åldersgräns: 18 år.

Parkering för 1 bil, motorvärmarstolpe.

Husdjur: Nej

Wifi: Ja

Innan ankomst kommer vi kontakta er via mejl där ni blir tilldelad en kod som gäller för uthämtning av nyckel från ert nyckelskåp. Nyckelskåpet finns monterat vid lägenhetens entrédörr.

Vid avresa ska gästen ha lämnat boendet städat och klart senast kl 11. Avsyning sker efter avresa och ej godkänd städning eller skador faktureras med som lägst 2500 SEK.