Carls väg 5C

Boende Stuga / Lägenhet

Fräsch lägenhet med 4 bäddar och ski-in/out! Fullt utrustat för självhushållning och belägen strax nedanför Högfjällshotellet och intill Centrumbacken. Gångavstånd till längdskidspår, affärer och restauranger. Perfekt för skidåkaren!

Beskrivning

Ljus och välplanerad lägenhet med det mesta man behöver för en trevlig vistelse nära skidbackarna. Stort allrum med kök, matplats för 6 personer, hörnsoffa (bäddsoffa) och TV. Köket har ordentlig spis med ugn, bänkdiskmaskin, mikro och kyl/frys. Två sovrum, det ena med en vanlig våningssäng, och det andra sovrummet har en våningssäng med extra bred underslaf. Badrum med wc, dusch och tvättmaskin. I hallen finns torkskåp. Uteplats med bästa solläge och fjällutsikt!

Lägenheten ligger bredvid centrumliftens skidbackar och en ski-street så du kan lätt åka skidor till och från lägenheten.
Åldersgräns: 18 år.
Parkering för 1 bil, motorvärmarstolpe.
Husdjur: Nej
Wifi: Nej

Innan ankomst kommer vi kontakta er via mejl där ni blir tilldelad en kod som gäller för uthämtning av nyckel från ert nyckelskåp. Nyckelskåpet finns monterat vid lägenhetens entrédörr.

Vid avresa ska gästen ha lämnat boendet städat och klart senast kl 11. Avsyning sker efter avresa och ej godkänd städning eller skador faktureras med som lägst 2500 SEK.