Carls väg 5D

Boende Stuga / Lägenhet

Charmig lägenhet med 4 bäddar plus bäddsoffa och ski-in/out. Fullt utrustad för självhushållning och belägen strax nedanför Högfjällshotellet. Gångavstånd till längdskidspår, affärer och restauranger. Perfekt för skidåkaren!

Beskrivning

Välplanerad lägenhet med det mesta man behöver för en trevlig vistelse nära skidbackarna. Stort allrum med kök, bäddsoffa, TV och matplats för 6 personer. Köket har ordentlig spis med ugn, diskmaskin, mikro, kaffebryggare och kyl/frys. Två sovrum med vardera en våningssäng. I det ena sovrummet har våningssängen har en 120 cm bottenslaf. Badrum med wc och dusch. I hallen finns torkskåp. Uteplats samt parkering med motorvärmare.

Lägenheten ligger bredvid centrumliftens skidbackar och en ski-street så du kan lätt åka skidor till och från lägenheten.

Åldersgräns: 18 år.
Parkering för 1 bil, motorvärmarstolpe.
Husdjur ej tillåtet.
Wifi: Nej

Innan ankomst kommer vi kontakta er via mejl där ni blir tilldelad en kod som gäller för uthämtning av nyckel från ert nyckelskåp. Nyckelskåpet finns monterat vid lägenhetens entrédörr.

Vid avresa ska gästen ha lämnat boendet städat och klart senast kl 11. Avsyning sker efter avresa och ej godkänd städning eller skador faktureras med som lägst 2500 SEK.