Carls väg 6G

Boende Stuga / Lägenhet

Fräsch och trivsam skidåkarlägenhet med 4 bäddar, bäddsoffa (2 bäddar) och ski-in/out. Fullt utrustat för självhushållning och beläget strax nedanför Högfjällshotellet. Gångavstånd till affärer och restauranger.

Beskrivning

Välplanerad lägenhet med det mesta man behöver för en trevlig vistelse nära skidbackarna. Stort allrum med kök, soffhörna med bäddsoffa (plats för 2), TV och matplats för 6 personer. Köket har ordentlig spis med ugn, kyl/frys och diskmaskin. Sovrummet har 2 våningssängar med extra breda underslafar. Badrum med wc, dusch och tvättmaskin. I hallen finns torkskåp.

Lägenheten ligger bredvid centrumliftens skidbackar och en ski-street så du kan lätt åka skidor till och från lägenheten.

Åldersgräns: 18 år. Vid Nyår gäller 25 år.
Parkering för 1 bil, motorvärmarstolpe.
Husdjur: Nej
Wifi: Ja

Innan ankomst kommer vi kontakta er via mejl där ni blir tilldelad en kod som gäller för uthämtning av nyckel från ert nyckelskåp. Nyckelskåpet finns monterat vid lägenhetens entrédörr.

Vid avresa ska gästen ha lämnat boendet städat och klart senast kl 11. Avsyning sker efter avresa och ej godkänd städning eller skador faktureras med som lägst 2500 SEK.