Elisabets väg 3C

Boende Stuga / Lägenhet

Nybyggd lägenhet (2:a plan) på andra våningen mycket nära Hemavan Gondol, Restaurang Solkatten och barnens favorit Lämmellandet. Smakfull lägenhet med 7 bäddar, fullt utrustad för självhushåll.

Beskrivning

Denna moderna 6-bädds lägenhet är utrustad med diskmaskin, bastu, låsbart skidförråd, platt-TV och fräscht kök. Närmaste skiduthyrning och utlämningsställe för skidpass är Solkattens skidshop (ca 200 m). Lägenheten är på 59 kvm och har 7 bäddar fördelat på 3 sovrum. Ett med dubbelsäng, ett med en vanlig våningssäng och det sista med en våningssäng med 3 bäddar. Matplats för 7 personer i öppen planlösning med vardagsum. Balkong med härligt solläge och vacker utsikt mot fjällen.

Åldersgräns: 25 år
Parkering för 1 bil.
Husdjur ej tillåtet.
Wifi: NEJ

Innan ankomst kommer vi kontakta er via mejl där ni blir tilldelad en kod som gäller för uthämtning av nyckel från ert nyckelskåp. Nyckelskåpet finns monterat vid lägenhetens entrédörr.

Vid avresa ska gästen ha lämnat boendet städat och klart senast kl 11. Avsyning sker efter avresa och ej godkänd städning eller skador faktureras med som lägst 2500 SEK.