Här kan du ladda ditt Key Card.

Här kan du ladda ditt Key Card.

Se & göra Skidåkning Skipass

Här kan du fylla på ditt Skidpass, för att kunna ladda på ditt Skidpass behöver du ha tillgång till ditt keycard-nummer som du hittar på baksidan av ditt Skidpass (liftkort). Alla våra Skidpass är personliga förutom Föräldrapassen som delas mellan två personer. Barn 0-6 år med hjälm, åker naturligtvis...

Här kan du fylla på ditt Skidpass, för att kunna ladda på ditt Skidpass behöver du ha tillgång till ditt keycard-nummer som du hittar på baksidan av ditt Skidpass (liftkort). Alla våra Skidpass är personliga förutom Föräldrapassen som delas mellan två personer. Barn 0-6 år med hjälm, åker naturligtvis gratis, men de behöver ett eget Key card.Kvällsåkning: Kvällsåkningen ingår i alla skidpass som gäller minst 1 dag.Veckokort 6-8 dagar: Det är samma pris för 6-8 dagar.

Beskrivning

När du laddat ditt skidpass online är det bara att gå direkt till liften så aktiveras kortet när du passerar vändkorset! Om du köper/laddar skidpass i någon av våra skidpassautomater (Finns i både Hemavan och Tärnaby) gäller följande:

För att få ut ditt förbokade skidpass i automaten: Du väljer alternativet förbokat skidpass på skärmen och trycker på knappen för att manuellt skriva in din kod för din bokning (om QR-koden inte fungerar). Koden du ska skriva in står UNDER ditt bokningsnummer. Det är alltså två koder på din bekräftelse och du ska skriva in den UNDRE. När du gjort detta får du upp din bokning och kan välja att lägga till eller ladda keycard om du inte köpt det i bokningen. Maskinen säger till när du ska scanna ditt keycard för att ladda det. Nya keycard som maskinen spottar ut är laddade och redo att åka med!