Höstvägen 9
Höstvägen 9
Höstvägen 9
Höstvägen 9
Höstvägen 9
Höstvägen 9
Höstvägen 9
Höstvägen 9
Höstvägen 9

Höstvägen 9

Boende Stuga / Lägenhet

Parhus med lägenhet i två våningar med 8 bäddar och gångavstånd till skidbackar och Hemavan Gondol. Lägenheten har kombinerat kök och vardagsrum, tre sovrum, två badrum, bastu, kamin, och fin utsikt mot fjällen.

Beskrivning

Lägenheten är utrustad med kök och vardagsrum i öppen planlösning, två badrum, diskmaskin, bastu, kamin, låsbart skidförråd och platt-TV. Lägenheten har 8 bäddar fördelat på 3 sovrum. Ett sovrum med två våningssängar, och de resterande två rummen med varsin våningssäng. Fullt utrustat kök och matplats för 6-8 personer. Uteplats i bottenplan.

Bra att veta: Från vägen/parkeringen måste du gå upp längs en lång trappa för att ta dig till huset och lägenhetens entré.

Åldersgräns 18 år (gäller ej barn i målsmans sällskap). Vid Nyår gäller 25 år.
Parkering för 3 bilar, varav en i direkt anslutning till stugan. De två övriga finns skyltade en bit bort i början av gatan. För motorvärmare behöver gästen ha egen, lång, förlängningssladd då uttaget sitter uppe på fastigheten och parkeringen är nedanför den långa trappan.
Wifi: Nej.
Fri tillgång till ved.
Husdjur: Ja, tillåtet mot extra avgift.

Innan din ankomst kommer vi kontakta er via telefon/mail där ni blir tilldelad en kod som gäller för uthämtning av nyckel från ert nyckelskåp. Nyckelskåpet finns monterat vid lägenhetens entrédörr.

Vid avresa ska gästen ha lämnat boendet städat och klart senast kl 11. Avsyning sker efter avresa och ej godkänd städning eller skador faktureras med som lägst 2500 SEK.